+ "Ingen lögn kommer av sanningen!" - 1 Joh.2

Kära syskon!
 
Ingen lögn kommer av sanningen.
 
Vi måste gå tillbaka till endast Skriften, de rena stigarna, och studera noga.
 
 
Än finns det tid att vända om:
 
1 Joh.2:18
 
"Kära barn, den sista tiden är här. Och liksom ni har hört att Antikrist skall komma, så har redan nu många antikrister trätt fram. Av detta förstår vi att den sista tiden har kommit.
 
Från oss har de utgått, men de hörde aldrig till oss. Om de hade hört till oss skulle de ha blivit kvar hos oss. Men detta skedde för att det skulle bli uppenbart att inte alla hör till oss.
 
Ni har en smörjelse från den Helige och känner alla sanningen.
 
Inte har jag skrivit till er därför att ni saknar insikt i sanningen, utan därför att ni känner den och vet att ingen lögn kommer från sanningen."
 
................
 
 
 

Kommentarer
Postat av: S-E Sköld

För nutida -och sentida pingstledare, allt från Sten-Gunnar Hedins tid som föreståndare för Filadelfiaförsamlingen i Stockholm, har det varit viktigare att åka till påven i Rom, för att få kyssa honom på handen,

än att PREDIKA GUDS ORD för vårt lands folk, och då predika ALLT Guds Ord, även de för oss människor obekväma orden.

Vill man ha en villolära, som verkar kunna "bedra jämväl de utvalda", skall man ta bort de obekväma sanningarna från Ordet, så att bara det blir kvar som människorna gillar att höra. Det som kittlar dem i öronen att höra.

"Vetekornets lag", att människan måste dö bort från sitt eget kött, sitt ego, för att kunna bli fruktbärande i Guds rike, vill nog inte många lyssna till idag. Då är den s.k. "framgångsteologin", som utlovar ett lyckorike på jorden, smakligare.

Men Guds rike utbreds fortfarande enligt Ordet och då genom "vetekornets lag".

2014-05-27 @ 11:46:51
Postat av: S-E Sköld

SANNINGEN OCH LÖGNEN STRIDER MOT VARANDRA! Och Den levande Gudens församling är satt på jorden, för att vara "sanningens stödjepelare och grundfäste"!

Om den sviker denna sin uppgift, finns ingen sanning på jorden; även Jesusgestalten kan vara falsk, enligt JESUS själv. "Låt ingen bedra er" säger Han, just rörande sådana som kommer under Hans Namn, men är falska. Skapade av honom - Satan - som själv kan "omskapa sig till en ljusets ängel".

Där man inte använder Ordets ljus, för att avslöja lögnens alla falsarier, som t.ex. är fallet med Katolska kyrkans katolicism: som ju inte har något stöd i Bibeln, Guds Ord,

där flyttar mörkret fram sina positioner, på ljusets bekostnad, och som nu har skett med hjälp av kristenhetens ledare, främst inom Pingst!

De som är satta att AVSLÖJA all falskhet, FLYTTAR i stället kristendomens rågångar, så att inom dem även inryms katolicismen, som en kristen lära. Men Kristendomen har EN lära, en undervisning, och den återfinns i Bibeln, som är Guds Ord. Allt som inte återfinns där, på Bibelns blad, är IDEL FALSKHET!

Kristendomen i vårt land har ett stort återtåg att göra, för att återvända till Kristendomens identitet! Och det är bara den kristendomen, Biblisk kristendom, som kan erövra vårt land! för det är den Kristendom som Gud själv stadfäster. Den som skall rädda våra eviga själar. Den har kommit för det uppdraget, inte för att bli populär: den har sanningen som sitt mål -och syfte då det är sanningen som, enligt guds Ord, skall RÄDDA VÅRA SJÄLAR.

Och den som VILL rädda sin själ, LYSSNAR TILL SANNINGEN: TILL SANNINGENS ORD, som finns i Bibeln och bekräftas av Gud själv.

2014-05-28 @ 08:50:18
Postat av: S-E Sköld

Mellan Sanningens Ande - som är Gud själv: "Gud är ljus och INGET mörker finns i honom" - och mörkrets furste - som, enligt JESUS, är "Lögnens fader" - står striden, om Människan, Guds avbild, som är Guds söner och Guds döttrar.

Och Satan använder nu -som förr, från begynnelsen, samma metod: han ifrågasätter vad Gud sagt: "skulle väl Gud ha sagt?" någonting absolut. Han sår TVIVEL på Ordet.

JESUS kallar Satan, som är Djävulen och Ormen, för Lögnens fader: han är med andra ord fader till alla lögner i världen. Också till sådana lögner som kommer via s.k. Guds folk, som exempelvis genom Katolicismen och dess lärare.

Eller genom pingstledare, som haltar på båda sidor, med ett ben i varje läger som bekänner Jesus som sin Herre, utan att ta hänsyn till deras läror, om de är sanna eller falska. Men ur Guds mun kommer INGA falska läror, INGA obibliska läror! Men ur Satans mun kommer t.o.m. falska jesusgestalter, "en annan Jesus och ett annan slags ande".

Det är tid för Gud att föra Sitt folk tillbaka till Skrifterna, tillbaka till Ordets vägar; där Han själv går fram: till de vägar "han fordom gick".

Och det innebär för Pingst bl.a. att ÅTERUPPRÄTTA pingströrelsen, den "rörelse" som byggdes upp av Lewi Pethrus -och dennes samtida ledare. De som hämtade byggnadsritningarna från Guds Ord, som de också byggde efter; med "guld, silver och ädelstenar".

Ett bestående material, fram tills dess Sten-Gunnar Hedin, Olof Djurfeldt, Jack-Tommy Ardenfors och Pelle Hörnmark kom och rev ned det byggnadsverket, för att i dess ställe sätta ett mänskligt påfund: en kyrkoorganisation.

Tiden är inne för Gud att återupprätta det som fanns från begynnelsen, fortidens stigar, för de - ledarskapet - har gjort Hans Ord om intet, genom att BLANDA sanning och lögn, har de skapat en LÖGNLÄRA!

2014-05-28 @ 11:20:01
Postat av: S-E Sköld

"DEN HELIGE ANDE OCH VI HAR BESLUTAT", så vittnade apostlarna om sin beslutsmodell, och den metoden, att vittna om Andens medverkan, var också vanlig inom den tidigare Pingströrelsen, innan den etablerades som samfundskyrka.

Om ledarna, Sten-Gunnar Hedin, Olof Djurfeldt och Jack-Tommy Ardenfors, hade ålagts att kunna vittna på det sättet, vad gäller deras idé att riva ned det fäderna, genom Lewi Pethrus och hans samtida byggare, på Bibelordets grund -och metod, byggt upp, för att ersätta det med en kyrkoorganisation, HADE FÖRMODLIGEN INTEN SAMFUNDSKYRKA BLIVIT AV!

De - Sten-Gunnar Hedin, Olof Djurfeldt och Jack-Tommy Ardenfors - hade inte, utan att ljuga, förmått avlägga det vittnesbördet! De hade kunnat vittna: "Vi har beslutat.." men inte vittnat om Andens medverkan i det beslutet.

Och det beslut som INTE Anden medverkar i, är Han inte heller med och verkställer!

Och hade det varit självklart att kunna vittna om Andens medverkan i beslut, och därmed också i verkställigheten, då hade antagligen inte Pelle Hörnmark lurats upp på deras vagn, för att dessutom så småningom bli ledare för denna deras vilsenverksamhet.

2014-05-29 @ 08:29:09
Postat av: S-E Sköld

Saxat från Pelle Hörnmarks avslut på hans senaste bloggbrev: "Livet är en fest".

Jag är näst intill 100% säker, att om Pelle Hörnmark predikat om "synd rättfärdighet och dom" för det här landets folk, hade avslutningen och - för den delen också - det övriga innehållet i hans artikel/brev blivit en helt annan.

Måhända mer i stil med det Paulus vittnade om: apostlarna som "livdömda män och ett skådespel för världen" och om "vånda, dag och natt intill dess Kristi fullhet tagit gestalt i er" -och om förbannelse över villolärare, även om de var apostlarna själva "eller en ängel från himmelen" som kom och predikade ett annat evangelium än vad de - Galaterna - fått genom Jesu apostlar!

Detta är vad kampen mellan ljus och mörker, mellan Guds sanning och Satans lögner, mellan salt och förruttnelse, alltid handlar om: så länge människans tillvaro här - på vår fallna jord - består och tusenårsriket inte inträtt.

Den som inte upplever det, befinner sig INTE på stridsfältet och allra minst vid dess front; för det kriget pågår fortfarande.

Predikanternas, Ordets tjänare och förvaltare, "talande tystnad" inför folkmordet som pågår i vårt land, med 30 - 40.000 dödade barn årligen, talar sitt tydliga språk; att de har valt en lättare väg, än den Bibeln visar oss på.

2014-06-02 @ 08:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se