+ Tack, Anders Holmbom, för ditt vittnesbörd!

Anders Holmbom säger mycket träffsäkert i artikeln från Lapplandsveckan:
"Som kristen anser Anders Holmbom att bönen är central och nödvändig för att kunna påverka dem som dragits in i det nyandliga tänkandet. Bön och en kärleksfull inställning som inte dömer människor är viktigt, resonerar han.
- Det finns inget som slår den levande, kärleksfulla relationen med Jesus Kristus. Den Gud vi tror på är starkare än allt annat. Kristen tro befriar människan,
säger Anders Holmbom, som gärna kommer tillbaka till Lapplandsveckan."
.........
Angeläget och oerhört viktigt att berätta om sin relation med Herren Jesus! Här har Anders Holmbom 'slagit huvudet på spiken': det är verkligen uppmuntrande att läsa detta vittnesbörd! Skillnaden mellan New age och kristendomen är viktigt att känna till - våra levande vittensbörd från umgänget med Herren stärker tron och ger hopp!

Tack Anders Holmbom för ditt engagemang!
.........
http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=155031

http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=155030

Kommentarer
Postat av: Sven-Erik Sköld

Bön i ``ande och sanning´´ är den enda, sanna gemenskapen med Gud: det är att vara ett med Honom, som den levande grenens med vinträdet: som ``Fadern och Sonen är ett´´ och den livsgemenskapen går inte att manipulera; för fåren känner igen sin Herdes röst: dem lurar man inte! De prövar anden i den som talar.

2008-07-07 @ 14:02:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se