+ Charta oecumenica - träldom under påvestolen!

Nu är 'dubbla tungor' ute och går - igen. Inget konstigt i katolicismen, som bygger på förvrängningar av Ordet och lögn:

Citat: "Dokumentet har tillkommit demokratiskt under de stora europeiska ekumeniska mötena som började i Basel 1989. Sveriges Kristna Råd (SKR) har inte antagit och skrivit under chartan, bland annat därför att det är ett arbetsdokument öppet förändringar.

Däremot har SKR:s styrelse beslutat att använda chartan just som arbetsdokument och rekommenderat medlemskyrkorna att göra detsamma." (slut citat)
...........................

Svar: Hur kan man ljuga så öppet och inte märka det? Det står att SKR Inte har antagit och skrivit under Chartan SAMTIDIGT som SKR rekommenderar medlemskyrkorna att ANVÄNDA Chartan.

Och vad står det i Chartan? Jo, att MAN FÖRBINDER SIG att följa den!

Citat ur Charta oecumenica: "I denna anda antar vi denna Charta som en gemensam förpliktelse till dialog och samarbete. Den beskriver grundläggande ekumeniska uppgifter och en rad riktlinjer och förpliktelser som följer av dessa.


Den är till för att främja en ekumenisk kultur av dialog och samarbete på alla nivåer av kyrkligt liv och för att ange bindande normer för detta.


Den har ändå inte karaktären av dogmatiskt lärodokument eller kyrkorättslig lagtext. Dess auktoritet kommer ur den förpliktelse de europeiska kyrkorna och ekumeniska organisationerna själva ålägger sig. Med denna text som grund kan de göra tillägg och formulera gemensamma perspektiv, som direkt berör de egna specifika utmaningarna och därav följande förpliktelserna.


I.   VI TROR PÅ "EN ENDA, HELIG, KATOLSK OCH APOSTOLISK KYRKA" .... [...]

........Vi förbinder oss

  • att samråda och träffa överenskommelser med de andra kyrkorna om våra initiativ till evangelisation, för att undvika såväl skadlig konkurrens som risken för förnyad splittring,
  • att tillerkänna varje människa friheten att utifrån sitt eget samvete välja religiös och kyrklig tillhörighet. Ingen får drivas till att konvertera genom moralisk påtryckning eller materiella fördelar. Ingen som av fri vilja konverterar får heller hindras att göra så.(slut citat)
......................................................

Det man förbinder sig till är man pliktig att göra.

Alltså: de som är med i SKR är BUNDNA till dokumentet! Så sluta och förvräng språket, att Charta 'inte har skrivits under' av kyrkoledarna - medlemskapet i SKR är redan EN UNDERSKRIFT på Chartan och leder till träldom
.

Dessutom borde det i sammanhanget sägas, att rkk bryter mot Charta genom att pracka på endast Bibeltroende sina egna ockulta läror, dogmer och avgudar.


Nej tack till träldom!!!
Vakna!
..................................................

Mer om Charta kan läsas på tidens tecken:

http://www.tidenstecken.se/charta.htm
....................................................

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=257999


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se