+ Bra! Men botgöring måste leda till omvändelse och lydnad.

Ett litet tips? Det finns en tid som Herren ger för självrannsakan, vilket sker nu. Men det absolut viktigaste med botgöring, det är att man måste ÖVERGE avgudadyrkan - så att det kan leda till ett liv i seger.

För om man står med ena foten i ockulta krafter, som strider mot Ordet, t.ex. åker till platser där det skedde en obiblisk, suspekt 'uppenbarelse av madonnan' (?), då kan man göra botgöring i all evighet - totalt  utan resultat.

Det är noga med Guds Ord och Herrens Förbund: lydnad och uppgörelse med mörkrets rike ger en varaktig seger över synd och den onde.

Olydnad = trolldomssynd däremot leder till träldom - för Herrens Ande vistas nämligen inte i mörkret och den som sitter fast i saker blir alltså inte hjälpt.

Om jag skall äta och tvättar händerna innan maten, då smutsar jag inte igen händerna på nytt....Vilket kan jämföras på andens område med att "orena sig" genom avgudadyrkan i samband med botgöringen.

Det är bara sanningen, Ordet, som kan göra oss fria - inte egen fromhet, avgudar eller förnuft. Åter igen - endast lydnad.
....................................

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=212008

Kommentarer
Postat av: Hulda3

Mycket bra skrivet

2010-05-13 @ 02:11:51
URL: http://hulda777.wordpress.com/
Postat av: Lelle

Jag ber varje katolik om ursäkt om de tar illa vid sig av detta jag nu skriver. Vill inte såra någon men funderar.



Men kanske är det som nu händer uppfyllelsen av uppenbarelsebokens förutsägelse om hur "skökan" skall förgöras av Antikrists rike. Först skall dock den etablerade kristenheten gå i allians med den politiska makten. Så tolkar i alla fall jag profetiorna.



Hur som helst, visst lever vi i den "yttersta tiden" när allt detta och mycket annat märkligt sker, saker som förutsagts i bibeln?

2010-05-28 @ 13:47:03
Postat av: Gustaf

Tack Deborah!



Om detta predikas det sällan i Sverige numera.



Gud välsigne dig!

2010-06-14 @ 13:21:22
URL: http://my.opera.com/Beraka/blog/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se