+ Vem behöver Skriften när det finns...'bilder'...?

Den numera 'katolska' tidningen Dagen plockar fram köttsliga fenomen utan förankring i Ordet - och det inte första gången. Ingen granskning här, inte... Här gäller det att se vem som har slutit ett förbund med döden och vem som har ingått ett Förbund med Den Levande... יהוה  אלהים

Vem behöver Skriften när man kan servera mystiska bilder? Och vem behöver överhuvudtaget lära sig att läsa - det räcker ju att titta på ikoner av döda människor och 'begrunda' döda reliker.

Jesuiternas strategi att omintetgöra Ordets budskap genom att servera substitut fortsätter - de flesta villolärorna kommer från denna orden sammanfattade i den katolska katekesen. Snart kommer säkert något fenomen med gråtande madonna-statyer att plockas fram. Den som väntar - får se...
Och journalisterna verkar inte förmå sig att ifrågasätta någonting - är priset för sanningen för högt?

Skriftens budskap handlar alltså inte om att se 'en duk' av en död människa och fokusera på döden utan att studera DET LEVANDE ORDET och överlåta sig till Den Levande Herren Jesus.
........

Joh.20:3 "Då begav sig Petrus och den andre lärjungen ut till graven. De sprang båda på samma gång, men den andre lärjungen sprang fortare än Petrus och kom först fram till graven.

Han lutade sig in och såg LINNEBINDLARNA LIGGA DÄR, men han gick inte in. Strax därefter kom Simon Petrus. Han gick in i graven och såg linnebindlarna ligga där och duken som hade täckt huvudet. Men den låg inte tillsammans med bindlarna utan för sig, hopvikt på en särskild plats.

Sedan gick också den andre lärjungen in, han som hade kommit först till graven, och han såg och trodde.
Förut hade de nämligen inte förstått Skriftens ord att han måste uppstå från de döda."
...........
Matt.8:21 "En annan av hans lärjungar sade till honom: "Herre, låt mig först gå och begrava min far."

Jesus svarade: "Följ mig, och låt de döda begrava sina döda."

........................................
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=204536

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se