+ Herren öppnar famnen för alla sanna lärjungar!

Bara så att rätt blir rätt bland alla dubbla, förvirrande budskap:

"Petri ämbete" (?) är givet till ALLA sanna Herrens lärjungar. Och visserligen så står det i Skriften att det finns "en Herre, en tro, ett dop" MEN just till tjänst för endast Herren - och inte till att frysas inne i ett system, i "kyrkans lära", som dessutom ingenting kan strida emot. (?!)
Hela Skriften strider ju i sådant fall mot den romerska kyrkans lära, för Herren har inte kommit för att vi skall följa människor utan Han har kommit för att vi skall bli.....judar i hjärtat - och följa Den Levande Herren, Israels Helige!


DEVARIM / 5Mos.30:6  "Och HERREN, din Gud skall omskära ditt hjärta och dina efterkommandes hjärtan, så att du skall älska HERREN, din Gud, av allt ditt hjärta och av all din själ, för att du må leva."
........ 

Rom.2:28  "Ty den är icke jude, som är det i utvärtes måtto, ej heller är det omskärelse, som sker utvärtes på köttet. Nej, den är jude, som är det i invärtes måtto, och omskärelse är hjärtats omskärelse, en som sker i Anden, och icke i kraft av bokstaven; och han har sin berömmelse, icke från människor, utan från Gud."
.......
Således leder alla vägar för den sanne lärjungen till Jerusalem - och inte till Rom.

     JERUSHALA'IM         ....    


......... ....................
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=190424

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se