+ Stå för sanningen! Evangeliet.

 
 Saxat ur "The True Reformation":
 
 

"Stå för evangeliet"

 

Det finns en och annan som säger att det är "dags att träda fram", "dags att stå upp för evangeliet" och liknande.

 

Jag får lust att svara att det har vi gjort länge och betalat ett ganska högt pris för det(mätt med "svenska mått").

 

Vi har inga andra ambitioner än att vara röster - kallade av Gud - som uppmuntrar dem som följer Jesus och håller sig till Guds ord och evangeliet, vittna om Jesus och varnar för villovägar. Att försvara evangeliet innebär nämnligen också ett ansvar att avslöja det som är i mörker och det som är förfalskningar.

 

Ef 5:9 Ty ljusets frukt består i allt vad godhet, rättfärdighet och sanning heter. 10 Och pröva vad som är Herren kärt. 11Ha inget att göra med mörkrets ofruktbara gärningar utan avslöja dem i stället.

(...)

Må var och en vara trogen i den uppgift och tjänst som Gud har kallat honom eller henne till. Vi som älskar Jesus och vill stå för sanningen är "ett i anden" och måste inte befinna oss på samma plats eller göra samma sak.

 

Vi ska fortsätta att göra det vi upplever att Herren lägger på våra hjärtan, tillsammans eller utspridda. Gud är varken beroende av mängd eller stora satsningar. Gud gör det han har bestämt och ingen kan hindra honom. Han låter allt han vill få tjäna hans syften när han vill - även internet. 

 

Mvh
Elvor Ohlin

 

http://elvorochjanne.se/profetiskt/nyheter/OHLIN19-03-14.html

....................

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se