+ Mer om infiltration: se upp för blandade budskap!

Kära syskon!
 
Begrunda... Citat ur:
 
http://www.endtime.net/svensk/okumene.htm
 

"MAJORITETSBESLUT

 

Den religiösa makteliten har för länge sedan fallit för den demokratiska modellen där majoritetsbeslut skall vara vägledande. Kyrkoledare har blivit tvungna att genomföra majoritetsbeslut, beslut som ofta strider mot Bibelns lära. Dessutom tar denna modell bort det personliga ansvaret.

 

Den religiösa eliten försöker förena de olika kyrkosamfunden med ekumenik, solidaritet och karismatik som gemensamma nämnare. Man håller gemensamma gudstjänster och bönemöten, genomför ekumenisk/katolsk nattvard, ger ut ny-teologiska gemen-samma sångböcker m.m.

 

Kyrkoledarna har under lång tid försökt finna gemensamma trospunkter som sällan är det samma som "så säger Herren". Trospunkter som de inte kan enas om låter de ligga, även om det är tydligt vad Bibeln undervisar om.

 

Den katolska kyrkan har hela tiden önskat samla världen under sina "vingar". Metoderna har varit många, men efter det andra Vatikankonsiliet gick den katolska kyrkan mer öppet in för den ekumeniska rörelsen. Protestanterna kallades då inte längre "kättare", utan "avskilda bröder".

 

Både i påvens herdebrev (encyklikan) som utkom 1995, och i den nya Katolska Kyrkans Katekes, ivrar påve Johannes Paulus II starkt för kristen enhet - på den katolska kyrkans premisser."

...........................

Guds frid!

 


Kommentarer
Postat av: S-E Sköld

Elias uppgift på Karmel var att klargöra, att Guds folk inte kan "halta på båda sidor". De fick välja vilken Gud de SKULLE följa. I vår tid är det bl.a. om vi skall följa JESUS, och därmed Bibeln, Guds Ord, eller om vi skall följa påvar och därmed katolicismen.

I Satans intresse ligger, att om möjligt göra en blandlära av de två - helt olika - lärorna och hittills verkar han ha lyckats förvånadsvärt bra med det, och resultatet blir en "lögnlära" vars representanter vi inte ens skall hälsa på, enligt aposteln Johannes.

Lika lite som fårägaren - herden - kan ha goda relationer till vargarna, som är ute efter att döda hans får; stjäla, slakta och förgöra!

Det är mer än dags nu, att RÅGÅNGARNA mellan Bibelns lära och Katolicismens röjs upp! och att gränsstenarna, där behov finns, ÅTERSTÄLLS! Och där en sådan korrigering sker, återvänder man ALLTID till originalritningarna - i det här fallet, Bibeln - för att mäta ut var rösena SKALL STÅ och SÄTTA DEM DÄR, som på Elia tid!

2014-04-28 @ 08:52:36
Postat av: S-E Sköld

Den andlighet som inte har stöd mellan Bibelns pärmar, hör hemma på soptippen, eller som Paulus skriver, "avskrädeshögen"!

Därför hör bl.a. katolicismen hemma där.

2014-04-29 @ 13:23:40
Postat av: S-E Sköld

En del i Satans strategi vad gäller att, genom påvekyrkan, vilseföra "jämväl de utvalda", och skapa fruktan och respekt för villfarelsen, är att den heligförklarar människor, deras döda ben och stolar/troner.

Men det enda heliga på jorden - enligt Bibeln, Guds Ord - är människohjärtan i vilka Gud bor! Guds Ord: "Gud bor i helighet i höjden, men också hos den som är ödmjukt och har ett förkrossat hjärta".

Gud bor alltså - på jorden - i ödmjuka och förkrossade hjärtan, och ingen annan stans! oavsett vad människor -och Satan lär ut.

2014-04-29 @ 17:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se