+ Välj rätt 'tåg' och nå den rätta destinationen!

LÅT INGEN BEDRA OSS!

Det råder begreppsförvirring på andens område: ledarna tror, att det räcker att säga KARISMATIK eller ‘karismatiska rörelser' och alla godkänner detta som måttstock för äktheten. Inget kan vara mer falskt! KARISMA - andlig gåva, kan missbrukas av den onde eftersom han kan efterapa!
Andliga gåvor borde endast vara förankrade i och prövade av Ordet och borde inte godkännas utanför Skriften i mystiska övernaturliga manifestationer: bara det är illa nog att inga ledare tillåter idag prövning av ‘andliga fenomen' med Skriften!!!
......

Varningar till alla syskon att gå efter, så att vi stiger på ‘rätt tåg':


1) Vår enda tidtabell är endast Skriften!

2) Vår enda destination är beskriven i Skriften!

3) Vår Förare/Herde är endast Herren Jesus Kristus!

3) Vårt transportmedel är LYDNAD I FÖRBUNDET = ÖVERLÅTELSE till Herren: "i Kristus Jesus"!

4) Vår biljett är vandring efter Anden och inte efter ‘köttet' - i den Helige Andes ledning endast i enlighet med Ordet: "inte längre jag utan Kristus lever i mig"!

5) Vårt bagage: den Heliges Andes gåvor som verkar endast i enlighet med Ordet!

6) Vid förvirring: kolla genast med det profetiska Ordet! Ändra riktning omedelbart, om det visar sig att du råkat sätta den ena foten ‘på fel tåg' använd den andra foten på den fasta marken (=förankring i Skrfiten), att hoppa av ‘tåget'!
.......

Skriften beskriver tillstånd av total förvirring mycket träffsäkert:


2Krön.15:1 ff "Och över Asarja, Odeds son, kom Guds Ande. Han gick ut mot Asa och sade till honom: "Hören mig, du, Asa, och I, hela Juda och Benjamin. HERREN är med eder, när I ären med honom, och om I söken honom, så låter han sig finnas av eder; men om I övergiven honom, så övergiver han ock eder.
En lång tid var ju Israel utan den sanne Guden, utan präster som undervisade dem, och utan någon lag.
Men i sin nöd omvände de sig till HERREN, Israels Gud, och när de sökte honom, lät han sig finnas av dem. Under de tiderna fanns ingen trygghet, när man gick ut eller in; utan stor förvirring rådde bland alla dem som bodde här i länderna, och folk drabbade samman med folk och stad med stad; ty Gud förvirrade dem med allt slags nöd.

Men varen I frimodiga, låten icke modet falla, ty edert verk skall få sin lön." NÄR Asa HÖRDE DESSA ORD och DENNA PROFETIA av PROFETEN ODED, tog han mod till sig och SKAFADE BORT STYGGELSERNA ur Judas och Benjamins hela land och ur de städer som han hade tagit i Efraims bergsbygd, och upprättade åter HERRENS altare, det som stod framför HERRENS förhus."
........

Uppb.17:1 "Och en av de sju änglarna med de sju skålarna kom och talade med mig och sade: "Kom hit, så skall jag visa dig, huru den stora skökan får sin dom, hon som tronar vid stora vatten, hon som jordens konungar hava bedrivit otukt med och av vilkens otukts vin jordens inbyggare hava druckit sig druckna."
.......
Alltså: ‘fåren' skall inte åka någonstans efter de ‘druckna ledarnas' påhitt som strider mot Skriften! Det är ingen lek!

Då hamnar man på fel plats - för evigt....
............................


Kommentarer
Postat av: S-E Sköld

BIBELN ÄR KRISTENDOMENS FACIT:

som avslöjar ALLA FRÄMMANDE LÄROR som vill tränga sig in -och förföra kristenheten. Därför är det långt bättre att "HÅLLA SIG VÄL" med Guds Ord - Bibeln - än t.ex. med kristna ledare som låtit sig förföras av främmande läror.







2009-01-21 @ 09:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se