+ Är någon vaken över hotet???

Om inte annars, så borde den uppmärksamme läsaren bli varse det uttalade hotet i artikeln, om att man kommer att "slå tillbaka mot de krafter som attackerar kyrkan" (den katolska). Sådana ord borde tas på fullt allvar!
Citat:
"Första katolska internet-tv-stationen"

Ett företag i USA har startat det man hävdar är den första katolska tv-stationen på internet - "www.realcatholictv.com".


Med start 1 september kommer stationen att förmedla nyheter, politiska kommentarer, reportage med mera från den katolska världen. Även underhållning och undervisning ska få utrymme, däribland budskap direkt från katolska biskopar till tittarna.

En stor del är gratis, men för 10 USA-dollar per månad får den intresserade tillgång till allt material.

Bakom stationen står ett antal affärsmän, lekmän inom kyrkan. På hemsidan sägs bland annat att man, vid sidan om nyhetsmaterialet, också kommer att "slå tillbaka mot de krafter som attackerar kyrkan".
..........
http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=157190


Kommentarer
Postat av: Harry Forsgren



"slå tillbaka mot de krafter som attackerar kyrkan".



Vad åsyftas med "krafter som attackerar kyrkan"? Åsyftar man de som ifrågasätter katolicismen och menar den inrymma villfarelse?



Vad menas med "slå tillbaka"? Att man i sak bemöter anklagelserna om heresi, utifrån Skriften? (Vilket ju är omöjligt!! Eftersom katolicismens "tillägg" i läran går utanför och utöver Skriften!)



Eller ligger i hotet om att "slå tillbaka mot de krafter som angriper kyrkan", ett mer "handgripligt agerande", för att eliminera "kättare" som inte bejakar katolicismen?



Vad är Dina tankar kring de spörsmålen Deborah?



HaFo

2008-09-07 @ 15:22:11
URL: http://hem.spray.se/harry.forsgren/
Postat av: Maja

Påvedömet står för många obibliska läror och det borde vara nog för att vi skall inse, att denna maktgigant inte representerar Kristus. I kampen för att ena Europa under Vatikanens grundsatser, sade kardinal Manning: "Vi är beredda att dränka Europa i blod, för att återta påvens världsliga makt". Visst låter det som ett hot.

2008-09-08 @ 21:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se