+ Vad säger Skriften?

Hebr.9:14 "Huru mycket mer skall icke Kristi blod - då han nu genom evig ande har framburit sig själv såsom ett felfritt offer åt Gud - rena våra samveten från döda gärningar till att tjäna den levande Guden!
...
2Kor.6:14-18 "Gå icke i ok tillsammans med dem som icke tro; det blir omaka par. Vad har väl rättfärdighet att skaffa med orättfärdighet, eller vilken gemenskap har ljus med mörker?
Huru förlika sig Kristus och Beliar, eller vad delaktighet har den som tror med den som icke tror? Eller huru låter ett Guds tempel förena sig med avgudar?
Vi är ju ett den levande Gudens tempel, ty Gud har sagt: "Jag skall bo i dem och vandra ibland dem; jag skall vara deras Gud, och de skall vara mitt folk."
Alltså: "Gå ut ifrån dem och skilj eder ifrån dem, säger Herren; kom icke vid det orent är. Då skall jag taga emot eder och vara en Fader för eder; och ni skall vara mina söner och döttrar, säger Herren, den Allsmäktige."
...

5Mos.18:9-15 "När du kommer in i det land som HERREN, din Gud, vill giva dig, skall du icke lära dig att göra efter hedningarnas styggelser. Hos dig må icke finnas någon som låter sin son eller dotter gå genom eld, eller som befattar sig med trolldom eller teckentydning eller svartkonst eller häxeri, ingen som förehar besvärjelsekonster, ingen som frågar andar, eller som är en spåman, eller som söker råd hos de döda.

Ty en styggelse för Herren är var och en som gör sådant, och för sådana styggelsers skull fördriver HERREN, din Gud, dem för dig. Du skall vara ostrafflig inför HERREN, din Gud.

Hedningarna som du nu fördriver lyssna väl till sådana som öva teckentydning och trolldom, men dig har HERREN, din Gud, icke tillstatt sådant. En profet bland ditt folk, av dina bröder, en som är mig lik, skall HERREN, din Gud, låta uppstå åt dig; honom skolen I lyssna till."
 .....

Luk.11:28 "Men han svarade: "Ja, saliga är de som höra Guds ord och gömmer det." Men när folket strömmade till tog han till orda och sade: "Detta släkte är ett ont släkte Det begär ett tecken, men intet annat tecken skall givas det än Jonas' tecken."
...
Jes.8:19-20 "
Och när man säger till eder: "Fråga andebesvärjare och spåmän, dem som viskar och mumlar", så svara: "Skall icke ett folk fråga sin Gud? Skall man fråga de döda för de levande?"

"Nej, håll eder till lagen, till vittnesbördet!" Så skola förvisso en gång de nödgas mana, för vilka nu ingen morgonrodnad finnes."

 ...
http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=150633


Kommentarer
Postat av: Harry Forsgren

Jag fortsätter att sätta in om katolicismen från den hemsida jag redan angett av Bertil Lundberg
(jag återupprepar att jag inte är övertygad om att han ser klart kring trosförkunnelsens förförelse, men att han gör det när det gäller katolicismen och jag anar att han alltmer vaknar upp även över trosförkunnelsens förförelse, nu när dessa bäge förföriska lärosystem möts ? eller??)
---
"Vem är påvens Herre? Denna bön som påven bad i Reykjavik 1989 visar att det är Maria och INTE Jesus som är påvens Herre.

Den 8 oktober 2000 vigde så påven det nya millenniet till Maria (Katolska kyrkans Moder) vid en högtidlig biskopsmässa i Rom. I centrum för Rosenkransfesten som firades denna helgen stod en Fatimastaty, som bars runt medan folket jublade och höjde sina ljus till ett böljande ljushav för Maria ljusets Drottning och kyrkans Moder.
---
Bön till Maria - Nordens Drottning

Maria, Du de kristnas hjälp, u vet hur innerligt folken i Norden opar till dig i stunder av glädje, sorg och oro:

Fiskare ropar till dig, du Havets Stjärna! Vägfarande ber om Din förbön, du vår Fru av Vägen!

Föräldrar ber dig att beskydda och leda deras barn, u det Goda Rådets Moder! oldaterna från Norden länder, som tjänstgör i FN:s redsbevarande styrkor anropar dig, du Fredens Drottning!

Heliga Maria, se på varje hem med Din kärleksfulla blick, tverka för familjerna den glädje och endräkt som uppfyllde hemmet i Nasaret!

Förena föräldrarna i trofast kärlek och välsigna alla barn. jälp de unga att med storsinthet och trofasthet svara på Kristi kallelse. är var och en inse värdet av förlåtelse och broderlig kärlek.

Barmhärtighetens Moder, trösta de gamla och de sjuka. jälp de skadade och handikappade. Bistå dem som drabbats av cancer, aids eller andra obotliga sjukdomar.

Ge hopp och nytt mod till alla som är rädda, edstämda, övergivna och ovälkomna. Rör vid allas deras hjärtan som förlorat tron. alla dem tillbaka hem!
Säg att Fadern älskar dem och väntar på dem med öppna armar.
Säg dem att Kyrkan behöver dem!

Vår Fru av Norden, styrk biskoparna, prästerna och ordensfolket i dessa länder. Må de uppfyllas av iver och medkänsla och må de alltid vara sanna vittnen för Guds rike.

Se med kärlek på alla våra kristna bröder och systrar. Läk splittringens sår. Hjälp oss, så att vi en dag får glädjas över enheten. Guds Moder, du är människosläktets krona! Bred ut Din kärleks mantel över oss, så att vi med dig som förebild i allt kan säga: "Må det ske med mig som du har sagt"
Ske Guds vilja, Amen.

Johannes Paulus II Reykjavik den 4 juni 1989.
----
HaFo ? kommentar:

Jag kan bara i ett nästan chockat tillstånd, över vad som råder i katolicismens spår och i den vilsenhet som påvarna företräder, återigen förundras över hur kristna ledare idag kan ge sig i lag med katolicismen och dess företrädare!!???

Det är helt obegripbart!!! Det enda som kan få mig att förstå hur det kan bli så tokigt, är att Gud tillåter de kristna ledarna att bli blinda, så att Ordet ska fulbordas, om hur ett avfall ska möjliggöra antikrists inträde på arenan.

Men jag upprepar i min nöd över alla dessa fallna kristna ledare, som idag bejakar trosförkunnelsen och katolicismen:

Visst må de väl ändå personligen, var för sig, ha en möjlighet att vakna upp och istället för att stå på fiendens sida i avslutningen av församlingens tidsålder, kunna få ställa sig på ?muren?, som varnar för detta avfall, som möjliggör antikrists inträde på arenan!!!??? Eller???

HaFo

2008-03-05 @ 19:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se