+ David Wilkerson - en rättfärdig man, en broder i Herren.

Det viktigaste är, att David Wilkerson var en broder ledd av Guds Ande.

David Wilkerson

Eftersom Kristi Ande är profetians Ande, så är det inte alls konstigt att Herren kan både tala till och mana sina lärjungar, att förmedla budskap till Kroppen.


Att de flesta 'stora ledare' inte tog emot budskapet och vände om - bara det är ju ett bevis på att David gick Herrens ärenden. Var är alla pastorer idag, som gråter över tillståndet i landet?

Med tanke på att de flesta kyrkoledare är på väg till Rom, vilket Wilkerson varnade för, så borde man inte sätta något frågetecken efter rubriken...

Herren manade David och sände honom iväg till den avfälliga kristenheten för att förmedla budskapet. Då är han profet å Herrens vägnar, eftersom han manade till vaksamhet och omvändelse till Guds Ord.

Dessutom var det inte endast att David 'kände att något behövde göras' (som en fin humanistisk tanke) utan han fick ett direkt tilltal från Herren - det sade han i alla fall till mig, när vi samtalade i Stockholm under besöket - och så upplevde jag det själv också.

David Wilkerson gick inte egna ärenden utan han tjänade Den Levande, Herren Jesus, Messias.

Just nu tror jag, att han skulle vilja att vi tog vara på Guds Profetiska Ord och började förvalta Himmelrikets nycklar i lydnad och ledda av Kristi profetiska Ande.

Det är Herrens vilja...

................................................

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=258931

Kommentarer
Postat av: S-E Sköld

Pingstväckelsen kommer ur en andligt god mylla - en andlig åkermark - där starka förkunnare, bibellärare, apostlar - sådana som över hela vårt land byggde Guds församlingar i enlighet med Guds Ord -



profeter, människor med helbrägdagörelsens gåvor, brinnande evanglister och sanna herdar - efter Guds hjärta - växt upp.



Det Pelle Hörnmark nu leder är inte ens en blek kopia av detta, utan en regelrätt förfalskning: där bara namnet Pingst finns kvar: det som kännetecknade Pingströrelsen och som kännetecknar Pingstens Ande, är inte längre kvar.



Människotankarna har tagit över.

2011-05-05 @ 11:26:37
Postat av: S-E Sköld

Av de gamla - i mitt tidgare inlägg uppräknade andliga tjänsterna/funktionerna - finns bara några få bärare av dem ännu i livet; "komna till hög ålder" och det har underlättat för "montörerna" Jack-Tommy Ardenfors, Olof Djurfeldt och Sten-Gunnar Hedin att montera ned (kapa) den av Anden ledda, fria pingströrelsen och montera upp ett samfund, styrt av samfundsregler; där de själva har intagit en styrande funktion. Nu senast med en resa till Rom och Påven; som lär sakna all förankring i den rörelse de menar sig företräda.



Mitt enda hopp är, att Gud reser upp ett nytt, för Andens röst lyhört, ledarskap! Och det tror jag att Han både vill -och kan: är mäktig att göra.

2011-05-05 @ 12:03:50
Postat av: Debora utan H

Jag tror inte att tiden går att skruva tillbaka. Nu är pingströrelsen så förstörd att det finns ingen grund kvar att bygga på.

Det som lägger sten på börda är att så¨få pingstvänner klagar, det ingår väl i pingstreligionen att man är en feg nickedocka.

2011-05-15 @ 22:34:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se