+ Guds Ord står på egna ben mitt i villfarelserna - tack och lov!


Nu kommer frukten av den falska ekumeniken (eller snarare 'en' av frukterna):... "Vatikanen vill ändra i Bibel 2000." ...

Inget nytt under solen.

Detta mål har man haft i alla tider - först på smygvägar föra in förödande läror och sedan, när folket har slumrat till, då är dags för nästa steg - i uppluckringsprocessen.

För alla som fortfarande har ögon att se med:

2Tess.2:1 "När det gäller vår Herre Jesu Kristi ankomst och hur vi skall samlas hos honom, ber vi er, bröder, att inte så plötsligt tappa fattningen och bli skrämda, vare sig av någon ande eller av något ord eller brev, som påstås komma från oss och som går ut på att Herrens dag har kommit.

Låt ingen bedra er på något sätt. Ty först måste avfallet komma och laglöshetens människa, fördärvets son, öppet träda fram, motståndaren som förhäver sig över allt som kallas Gud eller heligt, så att han sätter sig i Guds tempel och säger sig vara Gud. Kommer ni inte ihåg att jag sade er detta, när jag ännu var hos er?

Ni vet vad det är som nu håller honom tillbaka, så att han kan träda fram först när hans tid kommer. Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam. Han som nu håller tillbaka måste endast först röjas ur vägen."
..................................................

Obs! "Det stora avfallet" ... ett Bibelstudium i videoformat, som är högaktuellt!

Under citatet kommer en länk till BibelFokus och Bibelläraren Lennart Jaretegs gedigna undervisning om den yttersta tiden:

Citat av Lennart Jareteg: "Förförelser måste komma!" – Är vi beredda? Eller är vi redan förförda?

Ett utmanande bibelstudium i videoformat om: det stora avfallet i den yttersta tiden, falska profeter och villoläror, falsk andlighet, den falska ekumeniken, m.m.

Avsikten med detta bibelstudium är att visa på det stora Avfall som Bibeln talar om för den yttersta tiden. Det handlar om ett avfall från den bibliska, kristna tron.

Många lever i en en obiblisk tro att det skall bli en stor väckelse och skörd i den yttersta tiden, trots att Bibeln mycket tydligt visar på det motsatta." (slut citat) - se länken nedan!

http://bibelfokus.se.preview.binero.se/avfallet 

Och - låt ingen bedra oss!
...........................................................................................................
...............................................................................................................................


http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=282743

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se