+ Det finns en lösning på problemet!

Det är bra, att det skall bli ordning på det området. Vi måste skydda barnen. Men....

Nu skriver jag detta med tanke på alla som har problem med pedofili och missbrukar Guds Namn genom att gömma sig bakom kyrkväggar och religiösa fraser.

Den största orsaken till att många präster hamnar i detta träsk ligger i de falska lärorna, som förvränger evangelium och därmed stänger möjligheten till en uppriktig omvändelse, upprättelse och befrielse från synd och plågoandar.

Varför dog Herren Jesus, Messias, på korset? För att vi skall introvert och stumt flummigt bli religiösa?

Icke! Herren tog på sig våra synder och gav oss en möjlighet till ett segerrikt liv över kött och den onde!
Därför heter det att endast sanningen kan göra oss fria.

Fri som en fågel!
........

Det är alltså inte hur som helst, vem det är som predikar Guds Ord utan det är av högsta vikt, att förkunnaren lever ett avskilt liv med Herren - i lydnad.

Varje predikan som lämnar förkunnarens mun, måste vara förankrad i det omskurna hjärtat. Annars förmedlar man Ordet utan Den Helige Andes auktoritet och smörjelse, vilket hindrar befrielse.

Således är vi pliktiga, att erbjuda pedofilerna samma chans till Herrens befriande nåd OM de verkligen vill göra Guds vilja och vända om till lydnad - Trons Lydnad enligt Ordet. Endast då blir befrielsen en varaktig vandring i ljusets rike - till skillnad från träldom inom en religion.

Om man bara stiftar regler/förbud utan att på djupet ta itu med problemet genom Jesu ingripande, så kommer individer, vilka inte klarar av att hantera syndens lag i egen kraft, att bli bara förstärkta i sitt beteende och de kan gå helt under den tunga bördan av skuld. För den finns där...

Endast ett oförfalskat evangelium predikat enligt Ordet under Herrens auktoritet kan sätta fångarna fria - det handlar ju om att leva i helade relationer med respekt för alla människor.

Herren har kommit för att uppsöka det, som var förlorat:


Luk.4:16 "Så kom han till Nasaret, där han hade vuxit upp. På sabbaten gick han till synagogan som han brukade. Han reste sig för att läsa ur Skriften, och man räckte honom profeten Jesajas bokrulle. När han öppnade den, fann han det ställe där det står skrivet:

Herrens Ande är över mig, ty han har smort mig till att predika glädjens budskap för de fattiga. Han har sänt mig för att ropa ut frihet för de fångna och syn för de blinda, för att ge de betryckta frihet och predika ett nådens år från Herren.  

Sedan rullade han ihop bokrullen, räckte den till tjänaren och satte sig. Alla i synagogan hade sina ögon fästa på honom. Då började han tala till dem: "I dag har detta skriftställe gått i uppfyllelse inför er som lyssnar."

..........................................................................

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=262061

Kommentarer
Postat av: Majlis

Den enda sanna befrielsen från synden - vad det än är, pedofili, narkotika, porr, habegär, arbete - får vi genom Herren Jesus. Allt annat är ungefär som kosmetika, blir bara en snygg polish. Och tyvärr är det väldigt vanligt för den som blivit fri från ett missbruk fastnar sedan i något annat.Den Sonen gör fri är sannerligen fri - från från slaveriet, från träldomsoket, från lagens förbannelse. Endast i Honom är vi fria, halleluja!

2011-05-27 @ 16:15:20
Postat av: S-E Sköld

När Gud sände mig till Sin församling, sände Han med mig bara EN ritning; den återfinns i Bibeln, och går under namnet: apostlarnas och profeternas grundvalar, där JESUS Kristus själv är hörnstenen. Och Han sa till mig, att strida för den; och att Han skulle vara med mig på den vägen.

2011-05-28 @ 19:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se