+ Strunta i vigselrätten, gå inte in i fällan 'samfundet Pingst'!

Dagen idag:

Citat: "I samförstånd med Kammarkollegiet har nu Vigselnämnden beslutat att avsluta sitt uppdrag den 1 maj 2012. Det ger de församlingar som inte anslutit sig till trossamfundet Pingst möjlighet att göra det, om de önskar att deras pastorer ska ha fortsatt vigselrätt.

Formellt kommer alla behörigheter för pingstförsamlingarnas pastorer att dras in, skriver pingst.se. Ny behörighet kommer samtidigt att ges till de pastorer i trossamfundet som gett besked om att de önskar behålla vigselrätten."

..................................................

 

Det pågår underminerande aktivitet av de fria församlingarna bakom kulisserna - hela tiden.

Bit för bit, steg för steg fortsätter förräderiet i detta makt-spindelnät... Allt för att underordna de troendes frihet under påvestolen.


Gå inte in i fällan och anslut er till samfundet Pingst - om ni vill följa endast Herren! Det finns bättre vägar!


...................................

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=257937

Kommentarer
Postat av: S-E Sköld

Han är fiffig han, den gode Sten-Gunnar. Sakta men säkert för han in de fria pingstförsamlingarna i formalismens band. Han har aldrig varit ute för att befria de fångna och ge syn åt de blinda, han har varit ute efter att göra pingtrörelsen till ett lydkyrkosystem under Påven.



Det är bara kyrkosystem som går att förena med andra kyrkosystem; det kan man inte göra med enskilda församlingar och människor. Men han kan han! den gode Sten-Gunnar!



Medan folket sover, jobbar han på.

2011-04-26 @ 14:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se