+ Är inte detta hets mot folkgrupp?! Vi väntar på fler vakna röster!

Egentligen handlar Skriften om att sprida budskap om frälsning till alla människor, om en frälsningsväg som Herren har bestämt och inte vi, människor, själva och därför så borde alla som är Jesu sanna lärjungar höja sin röst som strider mot kärleksbudskapet! Inte nog med det: ALL undervisning som Skriften förmedlar utgår i botten från...Sion!
Därför borde alla troende ta avstånd från alla kränkande uttalanden och förmedla i stället nåd från Sion till omvändelse och rätt förståelse av Herrens vilja!

1Kung.8:1 "Därefter församlade Salomo de äldste i Israel, alla huvudmännen för stammarna, Israels barns familjehövdingar, till konung Salomo i Jerusalem, för att hämta HERRENS förbundsark upp från Davids stad, det är Sion." 


Psal. 14:7 "Ack att från Sion komme frälsning för Israel! När HERREN vill åter upprätta sitt folk, då skall Jakob fröjda sig, då skall Israel vara glad."


Psal. 15:18 "Gör väl mot Sion i din nåd, bygg upp Jerusalems murar."


JESAJA 2:1
"Detta är vad Jesaja, Amos' son, skådade angående Juda och Jerusalem. Och det skall ske i kommande dagar att det berg där HERRENS hus är skall stå där fast grundat och vara det yppersta ibland bergen och upphöjt över andra höjder; och alla hednafolk skola strömma dit, ja, många folk skola gå åstad och skola säga: "Upp, låt oss draga åstad till HERRENS berg, upp till Jakobs Guds hus, för att han må undervisa oss om sina vägar, så att vi kunna vandra på hans stigar." Ty från Sion skall lag utgå, och HERRENS ord från Jerusalem.

Och han skall döma mellan hednafolken och skipa rätt åt många folk. Då skola de smida sina svärd till plogbillar och sina spjut till vingårdsknivar. Folken skola ej mer lyfta svärd mot varandra och icke mer lära sig att strida. 
Ni av Jakobs hus, kommen, låtom oss vandra i HERRENS ljus."

Luk.20:17 "Då såg han på dem och sade: "Vad betyder då detta skriftens ord: 'Den sten som byggningsmännen förkastade, den har blivit en hörnsten'?

Var och en som faller på den stenen, han skall bliva krossad; men den som stenen faller på, honom skall den söndersmula."
Då såg han på dem och sade: "Vad betyder då detta skriftens ord: 'Den sten som byggningsmännen förkastade, den har blivit en hörnsten'?"
.......... 

Wikipedia:  "Enligt svensk rätt, är hets mot folkgrupp att:

  1. uppsåtligen,
  2. i uttalande eller i annat meddelande som sprids,
  3. hota eller uttrycka missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt ursprung, etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning.

Den som gör sig skyldig till hets mot folkgrupp enligt 16 kap 8 § brottsbalken döms i svensk domstol till fängelse i högst två år, eller om brottet är ringa, till böter.[1]
....................
....................
OBS! Paradoxalt nog verkar det som att alla anti-sionister glömmer att de egentligen själva är...sionister! För varför vill man i sådant fall bo på...Sion?
........................................
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=191621


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se