+ Rösta EJ i EU-valet! Ett val mellan 'liv och död'...

Det räcker inte endast att citera Skriften för att få Gud med 'på noterna'...Man måste undersöka FRUKTEN också! Håller de som citerar Skriften Förbundet med Herren? SKR är en i botten redan obiblisk organisation, eftersom den inte avskiljer "helgat åt Herren" från det som är världsligt. Dvs. SKR följer inte Ordet, Jesus Kristus, utan blandar.
Så här undervisar Skriften alla sina sanna lärjungar:

UPPB.13:10 "Den som för andra bort i fångenskap, han skall själv bliva bortförd i fångenskap; den som dräper andra med svärd, han skall själv bliva dräpt med svärd. Här gäller det för de heliga att hava ståndaktighet och tro.

Och jag såg ett annat vilddjur stiga upp ur jorden; det hade två horn, lika ett lamms, och det talade såsom en drake.

Och det utövar det första vilddjurets hela myndighet, i dess åsyn. Och det kommer jorden och dem som bo därpå att tillbedja det första vilddjuret, det vars dödssår blev läkt.


Och det gör stora tecken, så att det till och med låter eld i människornas åsyn falla ned från himmelen på jorden. Och genom de tecken, som det har fått makt att göra i vilddjurets åsyn, förvillar det jordens inbyggare; det förmår genom sitt tal jordens inbyggare att göra en bild åt vilddjuret, det som var sårat med svärd, men åter kom till liv. Och det fick makt att giva ande åt vilddjurets bild, så att vilddjurets bild till och med kunde tala och kunde låta döda alla som icke tillbådo vilddjurets bild.

Och det förmår alla, både små och stora, både rika och fattiga, både fria och trälar, att låta giva sig ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal.

Här gäller det att vara vis; den som har förstånd, han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sex hundra sextiosex."
 .......................................
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=171586


Kommentarer
Postat av: Mikael

Vad har dessa texter med EU-valet att göra? För en som är bokstavstroende (?) är det väl svårt att läsa in EU i odjurets insignier, eller? Förvisso ska man vara uppmärksam och känna igen tidens tecken när de visar sig, men odjuret menar många sig ha sett genom hela mänskligehetens historia, och jag tror inte att EU skulle ens komma i närheten av odjuret i ondska.



Visste du att när kyrkan skulle kanonisera Bibelns böcker, så väntade de in i det sista med Uppenbarelseboken, eftersom man 1.) var tveksam till dess ursprung och 2.) var rädda att folk skulle börja tolka den bokstavligt (man inkluderade den under premisserna att ingen skulle få tolka den bokstavligt). Kuriosa.

2009-06-04 @ 10:15:20
Postat av: Kim

Dan. 7:23

"Då svarade han så: Det fjärde djuret betyder att ett fjärde rike skall uppstå på jorden, ett som är olikt alla de andra rikena. Det skall uppsluka hela jorden och förtrampa och krossa det."



Det fjärde riket(EU), det sista riket, växer fram ur folkhavet och det är klart beskrivet i Bibeln.







2009-06-05 @ 10:14:23
Postat av: Mikael

EU är inte speciellt olikt andra riken. Det är ju som en kopia på USA, och de eftersträvar samma saker som alla andra riken: makt, ekonomisk tillväxt och bättre förhållanden för sig själva. Nej, det fjärde riket är det nog inte, men en sak är dock säker: Bibelläsning som präglas av SELEKTIV fundamentalism blir aldrig bra.

2009-06-05 @ 21:12:27
URL: http://www.gastochframling.wordpress.com
Postat av: Deborah

Mikael!



Tack för dina synpunkter.



Bibelläsning skall inte präglas av några '-ismer' utan av ett öppet öra till vad Herren har att säga.



Därför heter det, att Uppenbarelseboken är PROFETIANS BOK. Gud uppenbarar nämligen inte sina rådslut för högmodiga sinnen...



Det handlar endast om, att alla Jesu lärjungar som är villiga att hålla Förbundet kommer att "ha öron" att höra med.



När du VET att du håller Förbundet med Den Högste, då VET du att du betalar ett pris och du VET att du har en fiende som står dig emot - VET DU INTE DETTA, då håller du tyvärr inte Förbundet utan kompromissar och ignorerar Ordet:



Uppb.12:9 "Och den store draken, den gamle ormen, blev nedkastad, han som kallas Djävul och Satan, och som förvillar hela världen; han blev nedkastad till jorden, och hans änglar kastades ned jämte honom.

Och jag hörde en stark röst i himmelen säga: "Nu har frälsningen och makten och riket blivit vår Guds, och väldet hans Smordes; ty våra bröders åklagare är nedkastad, han som dag och natt anklagade dem inför vår Gud.

DE ÖVERVANN HONOM I KRAFT AV LAMMETS BLODD och i kraft av sitt vittnesbörds ord: de älskade icke så sitt liv, att de drog sig undan döden.



Glädjens fördenskull, I himlar och I som bon i dem. Men ve dig, du jord, och dig, du hav! Ty djävulen har kommit ned till eder i stor vrede, eftersom han vet att den tid han har kvar är kort." Och när draken såg att han var nedkastad på jorden, förföljde han kvinnan, som hade fött gossebarnet."

.........

Uppb.22:6 "Och han sade till mig: "Dessa ord äro vissa och sanna; och Herren, profeternas andars Gud, har sänt sin ängel för att visa sina tjänare, vad som snart skall ske.

Och se, jag kommer snart. Salig är den som tager vara på de profetians ord som stå i denna bok."

.........

2009-06-06 @ 09:11:48
URL: http://deborah7.blogg.se/
Postat av: Mikael

Klokare ord från Deborah denna gången. Lidandet är förvisso en måttståck på trons sanningshalt. Likväl har det inte så mycket med EU att göra, och jag tror inte att EU är det fjärde riket. Vad det möjligtvis kan vara är ännu ett misslyckat försök att bygga babels torn, dvs. ett samhälle utan Gud vilket både du, jag och "Kim," troligen vet kommer gå åt skogen, men genom att rösta kan vi göra det fallet mindre hårt för våra lidande medmänniskor.



Beträffande den sista tiden vet inte ens vår Herre själv när den dagen kommer. Man ska känna igen tecknen, men man ska inte bli nojjig och se tecken överallt där det faktiskt inte finns tecken. Det förhållningssättet är inte att stänga sina öron för Guds profetiska röst, men det är att pröva andarna och behålla det som är gott.

2009-06-06 @ 09:22:43
URL: http://www.gastochframling.wordpress.com
Postat av: Deborah

Mikael....



Du skriver: "Vad det möjligtvis kan vara är ännu ett misslyckat försök att bygga babels torn, dvs. ett samhälle utan Gud vilket både du, jag och "Kim," troligen vet kommer gå åt skogen, men genom att rösta kan vi göra det fallet mindre hårt för våra lidande medmänniskor."

..........

Just det!

Det kommer att gå åt skogen men - att tro att VI KAN göra fallet mindre hårt - det är utopi.

Herren Jesus i Skriften säger, att: "Utan mig kan ni ingenting göra!"

Och då kan vi inte det. Kött förmår ingenting på andens område. Det är bara LYDNADEN i Förbundet som Herren med sin Ande kan bekräfta. Utan lydnad - ingen Andens frukt.



Allt annat blir en förberedelse för mörkrets rikes 'apostlar' och.....den starke ledaren.



Mvh Deborah

.............

2009-06-06 @ 09:43:11
URL: http://deborah7.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se