+ Bibeln urvattnas och...spiritualiseras...

Guds Ord har varit under attack genom alla tider. Just nu håller det största bedrägeriet på att äga rum inför våra ögon: Guds Ord 'görs om' och fienden kommer denna gång att bedra hela världen (gr. oikomene = ekumenik!!!) med list. Det första som måste 'urholkas' är Ordet, för då kan man lättare 'så' ogräs...

De troende är förblindade för fiendens taktik och min bön är, att Herren i sin stora nåd öppnar deras ögon, så att de inte går förlorade! Budskapet i Bibeln är tydligt och klart: "fienden har kommit för att stjäla, slakta och förgöra". Jesus varnar för 'vargar i fårakläder' och vi får absolut inte ignorera Hans varningsrop!

Skriften har urholkats genom felaktiga översättningar av människor, som snarare har sina rötter i spiritismens korridorer än i det bibliska budskapets mylla...
http://www.bibel.se/

"År 1881 tog professorerna Westcott och Hort fram en ny grekisk grundtext, som utgår ifrån två gamla handskrifter från 400-talet, Sinaiticus och Vaticanus, där det finns skillnader. Dessa två handskrifter avviker på många ställen från den överväldigande majoritet av handskrifter som stämmer överens med varandra. Den nya grekiska grundtexten som Westcott och Hort gav oss avviker på mer än 1000 ställen från den grekiska grundtexten Textus Receptus och avviker på ungefär 500 ställen från den latinska Vulgatabibeln." (Citat ur länken ovan)
....
Spiritualism:

"Spiritualism är tron att själen "vandrar", och att det går att upprätta en sorts kommunikation med sådana "vandrande" själar, själv eller genom en seans med medium. Alias: spiritism, spirit,spiritualism." [...]  Grundtanken i spiritualismen (spiritismen) är att den fysiska döden endast är en övergång till ett annat existensplan. Eviga straff räknar man inte med. I regel tror man att den döde fortsätter att utvecklas i andevärlden."

http://paranormal.se/topic/spiritualism.html

.....Vilket ju strider mot Skriftens undervisning om förbud mot att kommunicera med andarna eller de dödas andar (se 5Mos.18) samt mot den bibliska läran om evigt straff... (se Uppb.20:11-15 och Rom.6:23).
............
http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=159038


Kommentarer
Postat av: Jonatan

Ju närmare slutet på denna tidsålder vi kommer, ju högre borde varningarna ljuda, men istället råder nästan total tystnad. Var är pastorerna/herdarna som ska varna för detta? Vad håller de på med? Kanske kommer större delen av Sveriges kristenhet att gå rakt i armarna på Antikrist och därmed gå förlorade. Herre Jesus Kristus förbarma Dig över oss!

2008-10-26 @ 11:42:09
Postat av: cid

Länkarna ovan är felaktiga. "under-streck" har fallit bort på fyra (4)ställen.



Rätt adress är:



idagman/2008-10-23to0600civil-olydnadkorr.html#Innehall"" rel="nofollow">http://www.geocities.com/carlidagman/2008-10-23to0600civil-olydnadkorr.html#Innehall"



idagman/2008-10-23to0600civil-olydnadkorr.html#Titelsida" rel="nofollow">http://www.geocities.com/carlidagman/2008-10-23to0600civil-olydnadkorr.html#Titelsida



2008-10-27 @ 11:58:03
URL: http://carl-i-dagman.blogspot.com/
Postat av: cid - Carl Ingemar Dagman

"under-strecken" faller bort av någon anledning. Länken finns på min blogg och nu här på bloggadressens plats.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se