+ Reliker + buddhismen = sant!

Jag hittade denna intressanta artikel om reliker:

http://hd.se/bjuv/2007/07/15/buddhistiska-reliker-till-bjuv/

Citat: "BJUV. Mycket arbete och goda kontakter har bidragit till att Relic Tour har kommit till Bjuv. Utställningen pågår även i dag, söndag. Ett projekt vid namn Maitreya ligger bakom turnén. Projektet går ut på att uppföra en 152 meter hög buddhastaty i norra Indien. Relikerna, som liknar pärlor eller ädelstenar, ska utforma Buddhas hjärta."

Kommentar: buddhistiska influenser i den katolska helgonkulten underminerar Herrens Ord. Bara så att alla blir medvetna om det.
........
Skriften säger däremot:

5Mos.18:9 "När du kommer in i det land som HERREN, din Gud, vill giva dig, skall du icke lära dig att göra efter hedningarnas styggelser."
.........
http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=152691


Kommentarer
Postat av: Joakim

Måste bara säga att detta var en riktigt bra, snygg och tänkvärd blogg.. Kolla gärna in på min och lämna en kommentar, tack: http://hygienkonsult.blogspot.com

2008-05-01 @ 19:27:06
URL: http://hygienkonsult.blogspot.com
Postat av: Maria

Är det inte maitreya som är New age messiasgestalt som de väntar på? Denne maitreya kan komma fört när människorna har insett att de är gudar. Först måste bara den som hindrar röjas ur vägen. Dvs när den helige Anden lämnat de kristnas hjärtan och antikrists ande tagit plats där istället.

2008-05-02 @ 16:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se