+ Inte alla som säger till Jesus 'Herre, Herre' kommer in i himmelriket!

Matt.7:21 "Icke kommer var och en in i himmelriket, som säger till mig: 'Herre, Herre', utan den som gör min himmelske Faders vilja."
Vad är det som man manifesterar? Guds Ord lyder man inte och begreppet 'omvändelse från synd' har försvunnit totalt! Och att det en gång fanns många lyckoprofeter, är inget nytt under solen! Låt ingen bedra er!!!


Jer.8:5-9
"Varför går det då bort i beständig avfällighet, detta folk i Jerusalem? Varför håller de fast vid sitt svek och vill icke vända tillbaka? Jag har givit akt och hört huru de talar vad orätt är; ingen enda finnes, som ångrar sin ondska, ingen säger: "Vad har jag gjort!" Alla löpa de bort, lika hästar som rusa åstad i striden.

Till och med hägern under himmelen känner ju sin bestämda tid, och turturduvan, svalan och tranan taga i akt tiden för sin återkomst; mitt folk däremot känner ej HERRENS rätter. Huru kan ni då säga: "Vi är visa och har HERRENS lag ibland oss"? Icke så, de skriftlärdes lögnpenna har förvandlat den i lögn. Sådana visa skall komma på skam, komma till korta och bli snärjda.
De har ju förkastat HERRENS ord, vari är de då visa
?"
 ............
http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=152960


Kommentarer
Postat av: Sven-Erik Sköld

JESUS: ``NÄR HAN KOMMER
SOM ÄR SANNINGENS ANDE

DÅ SKALL HAN LÅTA VÄRDLEN
FÅ VETA SANNINGEN,

I FRÅGA OM SYND,
RÄTTFÄRDIGHET OCH DOM´´.

Det falska ``Karmel´´ (Stanley Sjöberg, initiativtagaren, myntade begreppet) har nu varit - i Stockholm den 3/5 i år - och när det sanna kommer - för det kommer - handlar den uppgörelsen inte i första hand om Sveriges folk i allmänhet;

utan om det avfälliga Gudsfolket, d.v.s. kristenheten i landet; för att sedan, när ordningen - Guds ordning - återställts hos Guds eget folk, sedan går vidare ut till landets folk. Då de som står i oordning inte kan sprida ordning: de som själva står i olydnad för Guds Ord, kan inte sprida lydnad för Ordet.

Det blir en Guds Ords ordning; sedan villolärorna med sina lärare "utrensats" ur "degen", så att det är en "ren deg" som ligger till grund för det bröd som serveras vårt folk; till deras räddning.

När det sanna Karmel kommer, behövs inte heller budas några media, varken i Sverige eller från andra länder: de kommer ändå.

Det behövs inte heller några demonstrationståg skanderande olika slagord, efter vilsna ledares förstavelser:

GUD SJÄLV KOMMER DÅ ATT TALA,

till Sitt eget folk och till landets folk i övrigt. Och Han kommer, att först och främst gå till rätta med "prästen", Sina egna ledare. De som bär ansvaret för att såväl Guds folk som landets folk i övrigt, gått vilse.

Det som gör vårt land till skådeplats inför hela världen - det sanna Karmel med andra ord - är att Gud fäller domen över Sina ohörsamma ledare här i landet, som lett Hans folk vilse. Och den domen ligger inte långt in i framtiden.

Den domen kommer att upprätta Guds ställning, auktoritet, hos Hans eget folk och därmed Ordets ställning/auktoritet. Den kommer också - som en följd av det - upprätta Människans ställning i Skapelsen;

som Guds avbild.

Domens orsak är i grunden vår blodskuld, de aborterade, ofödda barnen, och ohörsamheten när Gud varnade och kallade Sitt folk, är grunden för domen över Guds folks ledare.

Det handlar alltså om upprättelse av Guds ställning inför folken: Hans Ord och Hans avbild Människan. Och det är ett verk av Gud och inte av Människor, men dock genom människor

2008-05-05 @ 22:31:59
Postat av: Sven-Erik Sköld

Andens svärd - som är Guds Ord - är ett stridens svärd:

Dit där Sanningens Ande kommer - uppenbarar Sig - där avslöjas alla lögnens tillflykter, i form av synd, fariséism - som är lögn, kärlekslöshet och skenhelighet - villoandar och villoläror.

Anden ställer aldrig Guds Ord - Sanningens Ord - åt sidan, tvärt om: Anden gör Guds Ord gällande/levande!

Det är med Guds Ord - Guds Ords svärd; ett svärd som alltid åtskiljer - som Anden strider mot allt slags orättfärdighet. Det är som ÖVERALLT dit ljuset når: där uppstår en strid mot mörkret, UTAN UNDANTAG - utan fredsfördrag eller andra fredsöverenskommelser - d.v.s. in i varje skrymsle och vrå: dit ljuset når, där strider det mot mörkret, och tvingar mörkret fly.

Därför finns i Guds rikes värld - som är Anden och Ordets värld - ingen annan gemenskap, än på Ordets och Andens grund: d.v.s. på Sanningens grund. Det är en gemenskap i Ande och Sanning och den gemenskapen står ALLTID i strid mot allt slags mörker och orättfärdighet, ja den bygger på det!

Den väljer inte den striden, den står i den; som ljuset alltid står i strid mot mörkret och sanningen alltid i strid mot lögnen och lögnens ALLA tillflykter.

Därför sade JESUS: ?Jag har inte kommit
för att sända frid, utan strid?.

2008-05-11 @ 03:43:27
Postat av: Sven-Erik Sköld

Till Sten-Gunnar Hedins blogg i dag:

Sten-Gunnar - Broder i Kristus!

Det som är för suddigt, otydligt och förvirrat blir aldrig begripligt; inte för någon. När Han kommer som är Sanningens Ande upplyser Han den kristnes väg, som är Guds Ords väg, och avslöjar därmed alla falsarier. Och dessa falsarier/förfalskningar skall - enligt JESUS - vara många i sluttiden, d.v.s. nu strax innan Hans återkomst.

Genom Andens tal, som är Guds Ord, blir församlingen/kyrkan begriplig - ja profetiskt - men inte alltid därför mer attraktiv för världen; för världens tänkesätt och ande, eller för kristen ljumhet; som ju influerats av världen.

Många följde som bekant JESUS, men många lämnade Honom också: då svärdet - Guds Ord svärd - trängde för djupt in i deras innersta. Man ville helt enkelt inte följa JESUS på Hans villkor, utan på sina egna och det går aldrig.

Andens luttringseld - när den kommer, för den kommer - utvisar vad som är guld och vad som inte är det. Anden bekräftar alltid sanningen och avslöjar alltid lögnen. Det är därtill Han är sänd, för det klarar ingen Människa, Honom förutan.

Med mina varma brodershälsningar!

Din vän och broder

S-E Sköld

2008-05-13 @ 14:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kristen Topplista från Jesussajten.se